Mainos2016

Mesikämmen Challenge 15.7.2017

Maastojuoksua, vesikikkailua, maastopyöräilyä ja Quest-tehtäviä


Mesikämmen Challenge palaa jälleen vuodelle 2017 samoilla peruselementeillä, mitä kahtena aiempana vuonna: kenkiä kastelematta tuskin selviää yhtäkään osuutta, kisa tulee olemaan haastava myös kovimmille kärkitiimeille ja yllätyselementtejä löytyy moneen lähtöön.  

Suurimmat muutokset tulevat sarjajakoon: pisin sarja pitenee muutamalla tunnilla n. 12 h pituiseksi ja ko. sarjan lähtö tulee olemaan keskiyöllä perjantain ja lauantain välisenä yönä, vanha "Rento" -sarja muuttuu nimellisesti 6 h sarjaksi ja samalla pitenee hivenen. Lisäksi mukaan tulee todellinen "rentosarja" 3 h kisan muodossa. Muutoksella haettiin ensisijaisesti sitä, että saataisiin entisen "Rento"-sarjan  tasoeroja kavennettua ja sitä kautta reitit suunniteltua paremmin kisaajien tasoa vastaavaksi!


----------------------------------------------------------------

2016 vuoden kisat on käyty ja tulokset on nyt ensihätään tässä!
.

Koitamme olla aktiivisia omien seikkailujen lisäksi myös päivittämään kaikkea jännää tänne interwebin ihmeelliseen maailmaan. Treenien lomassa kannattaa vierailla ainakin blogissamme ja facebook-sivuillamme, jonne päivitämme reittikuvia ja muuta mielenkiintoista!Kilpailun tukijoita:

finnfoam